Archive by category Ekonomi

Mosfiskalizimi prodhon ekonomi joligjore

Mosfiskalizimi prodhon ekonomi joligjore

Autoritetet kompetente në Kosovë përmes veprimeve dhe mekanizmave të ndryshëm vazhdimisht kanë tentuar të luftojnë ekonominë joligjore në vend, por

Rumania zbulon gaz në Detin e Zi

Rumania zbulon gaz në Detin e Zi

Rezervat e gazit që pritet të zbulohen në Detin e Zi mund t’i sigurojnë Rumanisë pavarësinë e saj energjetike. Kryeministri