Aktuale

Banka Botërore: 40% e shqiptarëve në moshë pune, nuk po punojnë dhe as nuk po kërkojnë punë

Banka Botërore: 40% e shqiptarëve në moshë pune, nuk po punojnë dhe as nuk po kërkojnë punë

Banka Botërore dhe qeveria shqiptare po bashkëpunojnë në një strategji të re për të reformuar sistemin arsimor tani që tregu i punës …

Braçe: Të enjten shkarkojmë në Kuvend Fullanin dhe Golemin

Braçe: Të enjten shkarkojmë në Kuvend Fullanin dhe Golemin

Deputeti Socialist, Erion Braçe ka deklaruar se të enjten, në seancën e ardhme të Kuvendit do të shkarkohet Guvernatori i Bankës së …

Ambasadori i Irakut në Habeeb Al Sadr: ISIS synon të vrasë Papën gjatë vizitës së tij në Shqipëri

Ambasadori i Irakut në Habeeb Al Sadr: ISIS synon të vrasë Papën gjatë vizitës së tij në Shqipëri

Përfaqësuesi diplomatik irakian në Vatikan ka thënë se jeta e Papës është në rrezik nga një bandë kriminelësh gjatë vizitave të tij në …

Zënka në Tetovë përfundon me 2 të plagosur rëndë

Zënka në Tetovë përfundon me 2 të plagosur rëndë

Në dy rrahje të veçanta që kanë ndodhur në Tetovë, janë plagosur rëndë dy persona të cilët kanë përfunduar në spital. Sipas policisë, …


Ekonomi

Sport

Teknologji

Kulture